Banki kaland

2009.10.06. 18:09

 Egy hete anyu hívott, menjünk neki segíteni kereket cserélni, mert bizony defektet kapott az Üllői úton. Apu szaladt is, pótkerékkel, szerszámmal, egy fél óra múlva már ittho is volt az autó. Tegnap a kerék is eljutott a gumishoz, ahol meglepő híreket kaptunk.

 Nem a gyanított szög végzett az abronccsal, hanem három késszúrás. Kicsit gondolkodtunk, és megvolt a megoldás: anyu, mielőtt elindult, a bank előtt állt meg, beugrott ügyet intézni. Pár hónapja történt, hogy ugyanitt feltörték az autót, csak úgy, mert semmi vihetőt nem találtak. Most valószínűleg valaki kifigyelte, hgy anyu hová megy. Okos gondolat, bankba csak pénzért mehet az ember, ráadásul nő, majd jól kiszúrjuk a kerekét, követjük, majd, ha tanácstalanul megáll, mert lapos a gumi, mi készségesen a segítségére leszünk és közben visszük a pénzt. Hát, anyuval elszámolták magukat, se pénz, se tanácstalanság. De azért, mégis érdemes elgondolkodni, itt tart a világ?!?

A bejegyzés trackback címe:

https://kozombos.blog.hu/api/trackback/id/tr501432253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása